domingo, 21 de octubre de 2018, 03:18
Elmonarquico2015
Elmonarquico2015

El "Diari digital des de Roses", Gerona, se hace eco del nombramiento de Sergio López

|

La noticia del nombramiento de D. Sergio López Zunón como Presidente Delegado de la HNME en Gerona, salió el pasado día 03 de junio de 2016 la cual pasamos a publicar con su texto original:


El president de l’A.E. Roses, Sergi López és nomenat president a Girona de la Hermandad Nacional Monàrquica d’Espanya

Per ViladeRoses / 03/06/2016  

L’entitat monàrquica va escollir a López com a President-Delegat a Girona per els seus mèrits personals i professionals i el seu marcat sentiment monàrquic 
Per la seva formació cultural, per la seva qualitat moral i pel seu interès en la causa monàrquica, així com pels seus mèrits i virtuts que han distingit la seva trajectòria personal i professional.


Per tot això, la Hermandad Nacional Monàrquica d’Espanya, a proposta del President Regional de les Illes Balears, Rafael Xamena, va nomenar a l’empresari rosinc, perit judicial i president de l’A. E. Roses, Sergi López, com a President-Delegat Provincial de Girona.


Així, el president nacional de la Hermandad, Francisco Rodríguez, va fer efectiva a principis del mes de maig, i per unanimitat de tots els membres, la nomenació de López per al càrrec de president amb la categoria de Cavaller Comendador.


Aquesta distinció de Cavaller Comendador va omplir a Sergi López “d’alegria i orgull perquè la monarquia és el pilar fonamental en l’estabilitat d’un país, i en aquest moments és l’últim sentiment que li queda d’unió al nostre”, per afegir Sergi López que la funció del seu càrrec la farà servir “per defensar la monarquia en tota la seva integritat i donar-la a conèixer, difondre-la, ja que molta gent la desconeix, o si més no té un concepte molt equivocat del que és la monarquia”.La principal tasca, però, que portarà a terme López, després de la creació de la Delegació Provincial de Girona de la Germanor Nacional Monàrquica d’Espanya, serà, com a President-Delegat de l’entitat, constituir la seva Junta Directiva.
1 Comentarios

1

Enhorabona !

escrito por Roser Muntada 06/oct/16    14:17

Escribe tu comentario
No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.